Lente Korting 2024

Kelgin Camperverhuur LentekortingZoek in het voorjaar van 2024 de lentezon op en profiteer van korting die tot honderden euro's kan oplopen.

De Lentekortingsactie geldt voor alle huurweken tot 26 april 2024. Uw voordeel:

 • over de 2e huurweek: € 100
 • over de 3e huurweek: € 130
 • over elke extra huurweek: € 160

Zomer Arrangement 2024

zon-100

Zoek de zomer op, nog net voordat de grote drukte losbreekt.

Profiteer van het Zomer Arrangement en reserveer nu:

 • de 3 weken van 21 juni tot 12 juli nu met € 200 korting over de hele huurperiode - DOOR ANNULERING WEER 1 BESCHIKBAAR
 • de 3 weken van 28 juni tot 19 juli nu met € 350 korting over de hele huurperiode - NOG 1 BESCHIKBAAR

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
 • voor het huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
 • voor de start van een werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een zelfstandig werkende campermonteur
 • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.
Kelgin Campers zoekt voor een nieuwe vestiging in de regio Scherpenzeel-Veenendaal en voor de vestiging in Goes een zelfstandig werkende

campermonteur

Wil je meer vrijheid en zelfstandigheid en zelf direct contact met de klant? Heb je ervaring met het werken aan campers (of caravans) of wil je dat leren? Ben je automonteur of een andere technicus? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kelgin Campers is dealer van het Italiaanse A-merk Elnagh. De vestiging in Goes (Zeeland) bestaat sinds 2008 en heeft inmiddels een sterke positie in de regio, zowel in verhuur als verkoop. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van de campers van Elnagh komen kopers steeds meer uit het hele land. Met het oog op een goede service aan deze klanten en om de groei van de verkoop te stimuleren, heeft Kelgin Campers plannen voor een centraal in Nederland gelegen vestiging. De huur van een tijdelijke locatie in Scherpenzeel is inmiddels gestopt en we zoeken een nieuwe bedrijfsruimte in de regio Scherpenzeel (Veenendaal, Renswoude, Woudenberg, Leusden, Amersfoort enz.). Momenteel is er een geschikte ruimte in Scherpenzeel in beeld.

Naast service en onderhoud aan Elnagh campers is de werkplaats er ook voor andere camperaars, voor het reguliere onderhoud en voor opbouw en montage van alle denkbare accessoires. Daarvoor willen we de werkplaats de hele week bemand hebben, bij voorkeur met een fulltime campertechnicus. Deze zal  in veel gevallen het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten die voor de werkplaats komen. Maar het zal ook voorkomen dat deze medewerker klanten laat kennismaken met de aanwezige showmodellen voor de verkoop.

Kortom: Kelgin Campers biedt een uitdagende en afwisselende job met veel ruimte voor eigen initiatief en zonder de bemoeizucht van allerlei management en de last van overbodige bureaucratie.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf met daarbovenop een aantrekkelijke extra. Voor wie ondernemend is, kan dat een bonus- of provisieregeling zijn waardoor je deelt in de opbrengsten. Voor wie het wat rustiger aan wil doen of af wil bouwen richting pensionering, kan dat een regeling zijn waarbij je minder uren werkt en toch fulltime betaald krijgt. Andere eigen ideeën zijn ook bespreekbaar.

Voor meer info en voor je sollicitatie: H. van Ginkel, 0113-233146, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joomla SEF URLs by Artio

Gratis bij uw camper

Koop uw camper bij Kelgin Campers en ontvang geheel gratis een pakket interieur- en veiligheidsopties. Bij uw nieuwe of gebruikte camper krijgt u:
 • Extra kwaliteit (velours) cabinemat
 • Mat bij de cabinedeur
 • Schuimblusser (2 liter)
 • Gevarendriehoek
 • Veiligheidshesjes
 • Rood/wit gevarenbord voor fietsendrager (verplicht in Italië en Spanje)

Elnagh Groep op Facebook

Wist u dat er op Facebook een groep 'Elnagh Nederland' is gestart? De groep heeft de mijlpaalvan 100 leden inmiddels bereikt, maar er zijn nog veel meer Elnagh-camperaars in Nederland die erbij kunnen.
Deel in de groep je reiservaringen, stel je technische vragen enz.

Kelgin op Twitter